Maak kennis met Emma Hanssens

Maak kennis met Emma Hanssens. Zij is 24 jaar en werkt intussen 2 jaar met veel plezier bij Syncura. Ze is gestart als Technical Property Manager bij Syncura Aalst in augustus 2020 en na de geboorte van haar mooie dochtertje Zoë, groeide ze midden april 2022 door naar Property Manager. Ze werkt voor het kantoor in Erpe-Mere.

Meer informatie

Renovatieplicht voor residentieel vastgoed

Tegen 2050 moet de CO2-uitstoot van alle gebouwen drastisch worden gereduceerd om te voldoen aan de Europese doelstellingen om tegen dan het eerste “koolstofneutrale” continent te zijn. De Vlaamse regering boog zich vorige week over het uitvoeringsbesluit rond de renovatieplicht voor residentieel vastgoed. Voor niet-residentieel vastgoed is deze verplichting sinds 1 januari 2022 in voege. Het residentieel vastgoed kan natuurlijk niet achterblijven. Het doel is om deze verplichting op 1 januari 2023 in te voeren.

Meer informatie

Wat met laadpalen voor elektrische wagens in gebouw in mede-eigendom?

Woont u in een residentie in mede-eigendom? En overweegt u om een elektrische wagen aan te kopen? Dan komen er hoogstwaarschijnlijk verschillende vragen in u op: wie zal de installatie betalen? Wat als de andere mede-eigenaars hier niet mee akkoord gaan? En wat met de brandveiligheid (ondergrondse garage)? Trema is een zusteronderneming van Syncura en gespecialiseerd in het technisch gedeelte van mede-eigendom, waaronder de laadpalen voor elektrische wagens. Trema heeft voor u informatie verzameld over de elektrische wagens.

Meer informatie