Syncura in cijfers

Hieronder vatten we enkele cijfers samen waar we heel trots op zijn. met focus op vastgoed in mede-eigendom.

30
jaar ervaring
2600
VME's in beheer
130
medewerkers
18
kantoren
44000
privatieven in beheer
Ontdek enkele van onze referenties

Waarom Syncura kiezen voor het beheer van uw mede-eigendom ?

Meer dan 30 jaar ervaring

Als marktleider, met meer dan 30 jaar ervaring in het beheer van mede-eigendom in België, beheren wij vandaag 2.600 VME’s waaronder appartementsgebouwen, industrieterreinen, parkeergarages, winkelcentra, studentenkamers en assistentiewoningen.e

Gekwalificeerde medewerkers

Ons succes hebben wij te danken aan onze 130 gekwalificeerde medewerkers die allen specialist zijn in hun vakgebied en zorg dragen voor uw mede-eigendom alsof ze zelf mede-eigenaar zouden zijn. Dit uiteraard met de nodige mix van professionalisme, assertiviteit, persoonlijke service en transparante communicatie. Onze specialisten bestaan uit onder andere beheerders, boekhouders en juristen.

Permanente vorming

In een sector die voortdurend evolueert stellen wij onze mensen in staat om zich permanent bij te scholen dankzij onze Syncura Academy. Daarom kunt u bij Syncura rekenen op onze doorgedreven kennis van de Wet op mede-eigendom.

Onze zusterbedrijven

Wij zetten samen met onze zusterbedrijven van vastgoedgroep VMRE in op alle facetten van beheer en onderhoud van eigendommen. Ons breed scala aan vastgoeddiensten gaan van het beheer van gemeenschappelijke en privatieve delen en verzekeringen tot schoonmaak en ingenieur services. Dit vertaalt zich in nog meer transparantie en nog meer knowhow ten voordele van u.

Steeds in beweging

Ons digitaal portaal mySyncura vormt het centraal punt in onze digitalisering. Het portaal geeft ons de mogelijkheid om te streven naar een continue opvolging voor onze mede-eigenaars waardoor ze permanent kunnen blijven rekenen op al onze services. Hoewel we enorm inzetten op digitalisering, staan we bij Syncura nog steeds dicht bij elke klant.

Maximale bereikbaarheid

Naast een continue opvolging, is er bij Syncura ook een interne permanentiedienst aanwezig die 24 uur op 24 een antwoord probeert te vinden op al uw vragen. Kortom, bij Syncura streven we steeds naar een maximale bereikbaarheid waardoor we steeds alle wensen in kaart kunnen brengen.

Ontdek onze diensten
Vastgoedgroep VMRE

Onze zusterbedrijven

Syncura maakt deel uit van vastgoedgroep VMRE. VMRE is een groep met focus op vastgoed in mede-eigendom. Onder de VMRE-vleugels hebben we acht merken die een breed scala vastgoeddiensten aanbieden aan onze klanten. Dankzij onze real estate services bestrijken we alle facetten van beheer en onderhoud van eigendommen: van beheer van gemeenschappelijke en privatieve delen tot schoonmaak.

Maak kennis met de groep VMRE