De diensten van Syndicus Syncura

Administratief beheer

Het administratief beheer is een van de belangrijkste verantwoordelijkheden van de syndicus. Syncura kiest daarom resoluut voor een digitaal portaal. Een webportaal pér mede-eigendom met alle relevante informatie is gratis consulteerbaar voor iedere mede-eigenaar.

Meer informatie
Contractbeheer

Door het bundelen van aankopen en het maken van de juiste doelen met leveranciers gerealiseerd Syncura scherpere prijzen voor de VME samen met een verbeterde kwaliteit. Dit is alleen interessant voor elke partij indien op voorhand duidelijke afspraken worden gemaakt. De syndicus is hier voor ideaal geplaatst.

Meer informatie
Financieel beheer

Een transparant, overzichtelijk en correct financieel beheer van uw VME is de basis voor een efficiënte samenwerking. Een begroting opmaken, voorschotten opvragen, invorderen van achterstallen en het aanleggen van een reservekapitaal zijn maar enkele van de verplichtingen die de syndicus minutieus dient na te komen.

Meer informatie
Technisch beheer

Het technisch beheer van een VME houdt voornamelijk onderhoudswerk en herstellingen in. Denk bijvoorbeeld aan het onderhoud van technische installatie of aan herstellingen aan het sanitair. Syncura doet hiervoor beroep op gespecialiseerd vakmensen, treedt op als eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles snel en efficiënt verloopt.

Meer informatie