100% focus op liftenservice op alle merken! De Lift bv is de grootste onafhankelijke liftenfirma in België gespecialiseerd in het onderhouden, herstellen en moderniseren van liften van alle merken.

De Lift is actief over gans Vlaanderen en Brussel met een sterk groeiend klantenbestand die ondertussen bestaat uit een onderhoudspark van meer dan 8000 liften en een team van 100 gepassioneerde medewerkers.

We onderscheiden ons door de volgende troeven:

- Persoonlijke service van dichtbij met een kantoor in elke provincie

- Snelle interventies met een specifieke wachtdienst in elke regio alsook een 24/24 en 7/7 verzekerde service

- Snelle herstellingen door onze grote stock (>2500 verschillende wisselstukken steeds op stock), dit ook van de onderdelen die vaak levertermijnen hebben van enkele maanden (bijv. liftmachines en sturingen)

- Kennis en ervaring op alle liftenmerken. Onze technici krijgen ook continu opleiding over de diverse liftenmerken alsook van de wijzigingen in hun productengamma

- Vrijheid voor de klant: bij ons geen meerjarencontracten waardoor de klant gevangen zit bij z’n liftenleverancier. Onze contracten zijn jaarlijks opzegbaar,

we geloven immers in de kwaliteit van onze service waardoor we ervan overtuigd zijn dat de klanten sowieso bij ons blijven!

Advies nodig? Mail ons via advies@delift.be of bel +32(0)9 329 60 57

Een noodgeval, een panne? Bel ons gratis nummer 0800 204 04.


De Lift