Wat met laadpalen voor elektrische wagens in gebouw in mede-eigendom?

Woont u in een residentie in mede-eigendom? En overweegt u om een elektrische wagen aan te kopen? Dan komen er hoogstwaarschijnlijk verschillende vragen in u op: wie zal de installatie betalen? Wat als de andere mede-eigenaars hier niet mee akkoord gaan? En wat met de brandveiligheid (ondergrondse garage)? Trema is een zusteronderneming van Syncura en gespecialiseerd in het technisch gedeelte van mede-eigendom, waaronder de laadpalen voor elektrische wagens. Trema heeft voor u informatie verzameld over de elektrische wagens.

Meer informatie

Deadline EPC gemeenschappelijke delen aangepast

Op 1 januari 2020 werd het EPC voor de gemeenschappelijke delen gelanceerd. Dankzij dit document hoopt de Vlaamse regering de energieprestaties van residenties beter in beeld te brengen. Later besliste men, door de coronacrisis, om de EPC's in verschillende fases te lanceren.

Meer informatie

Syncura is genomineerd voor Trends Gazellen 2022

Met trots kondigen we jullie aan dat Syncura genomineerd is voor de Trends Gazellen 2022 in de categorie ‘Grote bedrijven voor de provincie Oost-Vlaanderen’. Voor het 21ste jaar selecteren de redacties van Trends 250 Trends Gazellen per provincie. Trends Gazellen zijn snelgroeiende bedrijven die een bron van energie en inspiratie zijn voor al wie onderneemt in de regio.

Meer informatie